Den eneste strategi, der skal bruges til maksimering af medicinterapihåndtering (MTM)

Den eneste strategi, der skal bruges til maksimering af medicinterapihåndtering (MTM)

MTM er et eksempel på en medicinadministrationstjeneste. Ekstra eksempler farmaceut-leverede tjenester, der inkluderer medicinadministration, er nedenfor. Evalueringen af ​​medicinterapi er en organiseret proces til indsamling af patientspecifik info, undersøgelse af medicinterapier for at identificere medicinrelaterede problemer, etablere en prioriteret liste over medicinrelaterede problemer og producere en strategi for at løse dem.

0 1 Disse evalueringer kan være omfattende eller målrettet mod et faktisk eller potentielt medicinproblem. Uanset om det er omfattende eller målrettet, vurderes den private patients medicin i forbindelse med patienten som en hel. 1. American Pharmacists Association, National Association of Chain Drug Stores Foundation.

2008; 48, stk. Disse konsultationstjenester bookes normalt til mere komplicerede klienttilfælde, især for patienter, der har komplekse medicinske tilstande, og som enten allerede har oplevet medicinassocierede problemer, eller som er høje mulige for at etablere dem.

De vigtigste principper for administrationscertifikat for medicinterapi – legitimationsoplysninger

Patienter, der har brug for farmakoterapikonsultater. Apotekere, der leverer disse tjenester, har faktisk faktisk avanceret viden og træning i disciplin. 1. ACCP hvidbog.

Bluml Bm. Definition af styring af medicinbehandling: Fremskridt af besættelses bred aftale. J Am Pharm Assoc. Trusted Pharmacy Network 2005; 45: 566 -72. Sygdomsstyringskoncepter inkluderer koordinerede sundhedsinterventioner for sygdomme, hvor patienter skal påtage sig en vis forpligtelse for deres pleje. Apotekere, der leverer disse medicinterapiadministrationstjenester, beskæftiger Livskvalitet for klienter.

Eksempler på de kliniske, humanistiske og økonomiske resultater af disse programmer leveret af farmaceuter er blevet dokumenteret i demonstrationsopgaver, der inkluderer As Asheville -opgaven, Diabetes 10 City Challenge og mange andre. Pharmacogenomics er en ny og voksende medicinterapi management service, der tilbydes af farmaceuter, hvor farmaceuter spiller en rolle i analysen og anvendelsen af ​​en patients genetiske info for at optimere en klients handling til medicinbehandling.

8 lette fakta om at udforske potentialet i interprofessionelt samarbejde … Beskrevet

Farmakogenomik er ligeledes blevet omtalt som “skræddersyet medicin.”Apotekere, der tilbyder antikoagulationsstyring, leverer forskellige tjenester til klienter, der tager orale blodfortyndende agenter. Warfarin, den mest foreskrevne mundtlige medicinrepræsentant for denne funktion, skal kontinuerligt holdes øje med og håndteres for at garantere klientsikkerhed og reducere fare. Apotekere beskæftiger.

Eksempler på tjenester, der tilbydes af farmaceuter, inkluderer fingre i farmakollen og INR-screening, uddannelse om klientens selvovervågning/styring og ændring af doser baseret på etablerede kollektive praksiskontrakter mellem læger og farmaceut. Da farmaceut leverede medicinterapi management tjenester fortsætter med at komme videre, fortsætter farmaceuters roller med at udvide til splinternye og nye områder.

Eksempler på andre videnskabelige tjenester i medicinbehandlingsstyring består af medarbejdernes sundhedsydelser & Screening, rejsemedicin, nukleært apotek, veterinærapotek, ernæring og masser af andre. Apotekere leverer behandling af medicinbehandling gennem medicinske sikkerhedsovervågningsprogrammer, hvor de tjener en vigtig rolle i at undgå medicinfejl og bivirkninger. Forbedring af sikkerhed for medicinbrugssystemet som helhed er afgørende for at opnå maksimale genoprettende resultater for specifikke patienter.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *